PERSONVERNERKLÆRING

Syd Lakksenter AS tar personvern på alvor og behandler dine personopplysninger med respekt og forsiktighet iht. lover og regler som gjelder for behandling av personopplysninger og dine rettigheter. Vi behandler dine personopplysninger i henhold til Personopplysningsloven, derunder EU-forordning 2016/679 General Data Protection Regulation («GDPR»)

Flesteparten av våre informasjonskapsler (cookies) lagres via tredjepartsaktører via script. Syd Lakksenter AS forholder seg til de gjeldende reglene for disse. Informasjonskapsler er en liten tekstfil som blir lagret på din harddisk av nettstedet du besøker. Filen inneholder informasjon og blir blant annet brukt til å støtte deg som bruker og til statistikk. Syd Lakksenter AS benytter denne informasjonen til å videreutvikle og optimalisere sine nettsider.

Om ønskelig kan man i de fleste nettlesere skru av bruk av informasjonskapsler. Vanligvis finner du slike innstillinger under «sikkerhet», «innstillinger» eller tilsvarende i din nettleser. Klikk her for å lese mer om dette.

 

På våre nettsider benytter vi følgende eksterne verktøy:

  • Google Analytics: Samler informasjon om hvordan besøkende bruker nettsiden. Vi benytter denne informasjonen for å lage rapporter i arbeidet med å forbedre nettsiden. Cookies samler kun anonym informasjon, som antall besøkende, hvor de kommer fra og hvilke undersider de besøker.

 

  • Google Adwords: Googles annonsesystem. Med AdWords kan annonsører nå personer som aktivt søker etter deres produkter eller tjenester i Googles søkemotor.

 

  • Kontaktskjema: For å kunne tilby deg best mulig service når du kontakter oss, og for å svare på din henvendelse.

 

  • E-post innsending: Blir registrert og behandlet for å kunne svare på din henvendelse.

 

 

Dine rettigheter

Du har flere rettigheter iht. Norsk personvernlovgivning når det gjelder informasjon som er tilknyttet deg som person. Klikk her for oversikt.

 

 

Kontaktinformasjon 

Behandlingsansvarlig er Syd Lakksenter AS, Sandmoflata 4, 7093 Tiller, Norge. Har du noen spørsmål knyttet til dine personopplysninger kan du kontakte oss på post@sydlakksenter.no eller på telefon +47 922 01 292 

 

Syd Lakksenter AS forbeholder seg retten til å oppdatere eller endre personvernerklæringen, og er gjeldende fra den dato den publiseres.

 

 

Sist revidert: 08.02.2021

BULKET BILEN ELLER FÅTT EN RIPE I LAKKEN?
Få et online pristilbud på reparasjon av skaden på bilen din, helt gratis og uforpliktende!

© 2021 Syd Lakksenter AS, Sandmoflata 4, 7093 Tiller, Norge - Epost: roar@sydlakksenter.no - Tlf. 922 01 292